6 Mayıs 2009 Çarşamba

BÜYÜK BİR ÖZÜR YAZISI

İŞTE GELDİM BURDAYIM BEN BU İŞTE USTAYIM.

Nasıl bir ustalıksa benimki.

Sevgili ve çok değerli arkadaşlarım biliyorum sizlere karşı çok mahçubum. Sayfada gördüğünüz ıslak kek kabak tadı verdi artık. Ama yazacaklarımı okuyunca herhalde bana hak verirsiniz. Öncelikle hepinizden tek tek özür diliyorum.

Geçen zaman içinde ben hep buradaydım. Arasıra da olsa bloglarınızı ziyaret etmeye çalıştım. Ama yorum bırakamadım. Blogum aralık ayından beri güncellenmemişti. Fakat güncellemek pek içimden gelmedi. 5 ay önce, 2 yıldır yakından takip ettiğim yemek bloglarından bende kendime bir tane açmıştım. Büyük bir heves ile başladım; ki bu hevesim hala geçmedi. Hatta sayfama her baktığımda içim burkuldu güncelleyemedim diye. Fakat insanın morali ve keyfi yerinde olmadığı zaman içinden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Hani derler ya gönlüm yorgun diye. Evet benimde gönlüm çok yorgundu. Vücut yorgunluğu bir ağrı kesici içip, güzel bir uyku ile geçer ama gönül yorgunluğu. 5 ay boyunca ailecek bir takım problemlerle boğuştuk. Bu problemlerin bir kısmını çözdük ama daha çözülmesi gereken şeyler var. Bazen iyice umutsuzluğa kapıldığım zamanlar oldu ama sağolsun eşim hep beni yüreklendirdi. Her şeyi halledeceğiz diye. Doğru herşey olacağına varıyor biz üzüldüğümüz ile kalyoruz ama insanın elinde olan bir şey değil bu. Ben çok fazla kafaya takıyorum ve karamsarlığıa kapılıyorum. Eşim benim kadar değil; ya da bana belli etmiyor. Neyse Allah büyük inşallah herşey yolunu girecek ve düzelecek. En azında çok tatlı 2 tane çocuğum, çok çabalayan ve uğraşan bir eşim var. Bu bana yeter.

Blogumu güncelleyememin bir diğer nedeni de fotoğraf makinesi. Benim makinem yok arkadaşımın ki kullanıyordum. Fakat arkadaşım iş yerinden ayrıldı. Doğal olarak makinesini benden aldı. Ben de makinesiz kaldım. Geçen süre içerisinde benim de mutfağımda tencere kaynadı, fırın yandı ve misafirler ağırlandı fakat makinesizlikten dolayı hiç bir çekim yapamadım.

Bloglar arasında gezerken Cadı Kazanı blogunun sahibi Sevgili Bahar bir hediyeleşme kampanyası başlatmış Ben bu hediyeleşmeye katılmaya karar verdim ve bloguma geri dönüş için iyi bir başlangıç olacak benim için. Sağol sevgili Bahar, senin sayende tekrar bloguma dönüyorum. İnşallah bundan sonra ufak tefek aksaklıklarla bloguma güncellemeye devam edeceğim.

Bu arada geçen hafta salı akşamı eşim aniden rahatsızlandı. Acile gittik serumlar iğneler derken doktor EMR çekilmesi için hastaneye yatması gerek dedi. 2 gün hastanede kaldık. Emr sonucu geldi ve doktorumuz bizi acilen İzmir'e sevk etti. Eşiminin 2 yıl önce safra kesesi alınmıştı. Şu an safra kanalında 6-7 adet 8 mm'lik taşlar varmış ve bu taşların temizlenmesi gerekiyormuş ki bu da şu an sadece İzmir de yapıyormuş Denizli'de yapılmıyormuş. Eşim yarın sabah İzmir'e gidecek. Gidecek diyorum çünkü ben onunla beraber gidemiyorum ve buna da çok üzülüyorum fakat patronun o gün şehir dışında olacağı için izin alamadım. Eşimde annesi ile beraber gidecek. İzmir'de kardeşide var ve yanlız olmadığını biliyorum ama içim de pek rahat değil onunla gidemeyeceğim içim. Neyse İzmir'de sağlığına kavuşup gelecek inşallah. Canım sağ salim git ve gel.

5 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

Allah Allah..c.c.
Kız sen benim bildiğim ama gelip gelip sayfasından döndüğüm Ebru'sun:))))
Canım yaa hoşgeldin beşgeldin...Sen ne desesnde anlarım ben seni..Gönül yorgunu deyince anlarız hepsiini:))
Aman ailen eşin çocukların varya daha ne olsun...Takma kafana gerisi hani ölümden başka herşeye çare var..
Sen bana bir kere mail yada not bıraksaydın yazardım ben sana telimi.Ve bunu kendiğinden düşünmen çok hoşuma gitti be canım....Önce tüm dertler yok olsun sonrada eşine bol sıhhat olsun..Umarım safra kanallarınıda temizlerler zira rahmetli anneminde ben çok küçükken ( azcık hatırlıyorum) safrası alındı..04'te rahmetli olmadan iki sene öncede tekrar acilen ameliyat oldu..İşin aslıda ilkinden safra yolunda parça kalınca tekrar taş oluşmuş...İnşaAllah eşin şifa bulup gelecek..Bak bizde gurbetteyiz heryere gidip eşimize refakat edemiyoruz..Yanında annesi var ordada akrabası varmış...
Sen iyisi profilimdeki mailime bana telini yaz görüşelim okmi...Çok çok öpüyorum bende seni sıcaklığını samimiyetini inan çok özledim..Buraya sadece günlük uğramaya kendi yazıştığım arkadaş listeme yazıyorum..Benimde fazla zamanım yok..Aaaaa..Bak sen Denizli'desin hadi sana bir müjde...Bu ayın 15.inde yerimiz belli oluyor....Veee Denizli beş seçeneğimizden biri.Tayinciyiz ara ara eşya toplamaya başladım..Kendimi yormamaya çalışıyorum...Şimdi kızımın ödev eşyalarını istediği gibi alamamışım onu değişmeye gidecem...Çıkmam gerek onlar 11.de gidiyor gittim geldim kahvaltı yaptık diyesiye kadar zaman geçer..Bana müsade mailini bekliyorum...

Unknown dedi ki...

hosgeldiiin arkadasıım cok gecmıs olsun simdiden sevgili baharın hediyeleşme etkınlıgınde ben sana hediye gönderiyorum sanırım bu aralar sana ii gelecek bu aktıvıte hediyen pzt kargoda sevgiler

Unknown dedi ki...

çok çok geçmiş olsun bu sağlık sorunları oluncayonul hiç iyileşemiyor hep yorgun ve bitkin kalıyor.
ALLAH acil şifalar versin tüm hastalarımıza.
yazını okurken benimde hastane anılarım depreşti nasıl olduğunu nesaıl hissedildiğini çok iyi bilirim ben
ALLAH kolaylıklar versin demekten başka yapabileceğimiz birşey yok

Rakunt ideas dedi ki...

Allah acil şifalar versin.Bazı zamanlr sevdiklerimizin yaanında olmamız gereken zamanlarda malesef olamıyoruz.Ama bizi temsil edecek bir yakının olması insanın içini rahatlatıyor bir nebze .Geçmiş olsun

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Sevgili Ebru, öncelikle kocaman bir merhaba :) Sevgili Bahar'ın hediyeleşme etkinliği sayesinde tanışmış olduk.. Buradan bir kez daha sana nazik hediyelerin için çok çok teşekkür ediyorum, ve tabii sımsıcak notun için de.. Eşine çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve eve döner.. Sıkıntıların ve zor zamanların da bir an evvel geride kalmasını dilerim.. Sevgiler..