5 Nisan 2010 Pazartesi

HEDİYELERİM


Bir tatil gününü daha bitirip haraketli ve yoğun bir haftaya başladık. Herkese iyi, sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum. Bugün Denizli de güneşli, güzel ve ılık bir hava var. Canım şu an dışarıya çıkıp gezmek istiyor ama nerdeee :)
Mesainin bitmesine az kaldı. Böyle güzel havalar da eve giderken her zaman indiğim duraktan önceki durakta inip eve yüreyerek giderim. Hem biraz hava almış olurum hem de gözüm günlüm açılmış olur.
Neyse lafı fazla uzattım. Ben asıl konuma geleyim.
Geçen hafta içinde kargo arabası iş yerimin önünde durdu. Kargocu içeri girdi. Ben de iş yerine bir paket geldi diye bekliyorum. Benim adımı söyleyince çok şaşırdım; çünkü hiç kimseden bir şey beklemiyorum. Kargomu teslim aldım hemen üzerindeki isme baktım. Hem çok şaşırdım hem de çok sevindim. Paket Sevgili Derya Ablamdan geliyordu. Paketi açtım içindekileri görünce hele ki kendi yüreğinin güzelliğini satırlara yansıtmış olduğu notunu okuyunca mutluluktan ve sevinçten ne yapacağımı bilemedim. Hatta notu okurken ben kendi kendime konuşuyormuşum. İş yerindekiler de beni karşıdan seyredip gülüyorlarmış tabii ki ben bunun farkında değilim. Hemen telefona sarılıp Derya Ablamı aradım ve teşekkür ettim. Buradan da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Derya Ablacım sana çok çok teşekkür ederim. Dediğin gibi tanışalı çok kısa bir zaman olmasına rağmen birbirimizle çabucak kaynaştık. İyiki varsın ablasım ve iyi ki seni tanımışım. En önemlisi de paketin öyle bir zamanda geldi ki moralim bozuk ve canım çok sıkkındı. Gelen paket benim sevinmeme ve mutlu olmama sebep oldu. Ben o gün çok mutlu oldum Allahım seni de hep mutlu ve huzurlu etsin.

7 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Fotoğrafı görünce hemen anladım Derya abladan geldiğini:)
Hayırlı güzel günlerde kullan canım hepsini.

Sevil Şahin dedi ki...

ebrucum hediyelerini iyi günlerde kullan inş.
derya abla çok tatlı dünyalar iyisi bir hatun inan bana
bana da yolladı diyorum ya süper bir hatun
iyi günlerde kullanman dilegiyle
sevgiler

ebru dedi ki...

Teşekkür ederim sevgili Papatya ve sevgili Sevil.
Gerçekten mükemmel bir insan Derya abla

Unknown dedi ki...

Canım benim inan okurken gözlerim doldu.Seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana:))Sağlıklı ve huzurlu günlerde kullan inşallah canım.Ben
de senin gibi güzel yürekli bir kar
deş kazandığım için çok şanslıyım kocaman öpüyorum seni...

ebru dedi ki...

ablacım hediyelerini gülerek kullan. birşeylere de canını sıkma herşey olacağına varıyor biz de sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz.seni kocaman öpüyorum. işlerinde başarılar.....

Damak Tadı dedi ki...

İyi günlerde kullan hediyelerini..Derya'cığım bir tanedir zaten..)


Sevgiler..

eldivenlerim dedi ki...

hediyelerinin hepsini güle güle kullanıver arkadaşım....
sevgiler.....