24 Mayıs 2009 Pazar

HEDİYEM


Herkese merhaba ve iyi hafta sonları diliyorum.Aslında saat biraz geç oldu. Tatil bitmek üzere ama neyse. Blogumu sık sık güncellemek için kendi kendime söz vermiştim ama pek sözünde duramadım ve neredeyse bloğumu 10 gündür güncelleyemedim.
Bu 10 gün içinde neler yaptım.
Öncellikle eşim İzmir'den döndü. Allaha şükür sağlına kavuştu. Ufak tefek problemler olsa da onlar da zamanla geçecek. Eşimin hastalığı için yorum bırakıp iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bu arada iş yerinde işlerimiz yoğundu. Sevgili Baharın düzenlemiş olduğu hediye etkinliğine katıldım. Hediyem geleli 1 hafta oldu ama hediyemi yayınlayamadım. Çünkü daha önce de belirtmiştim benim fotoğraf makinem yok diye; Bunu da sevgili Özgeye (BİR MİMARIN HOBİLERİ blogunun sahibi) (kusura bakmayın arkadaşlar ben henüz blog da nasıl link verildiğini bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim:) )bildirdim. Kardeşimden istedim. O da biraz geç gönderdi. Yayınlamam ancak bugüne kısmet oldu. Mehmetcim sana da burdan çok teşekkür ediyorum makine için. Özgecim tekrar tekrar hediyen için teşekkür ederim. Hediye yayınlanana kadar kaç kere kahve yapıldı ve içildi.
Benden şimdilik bu kadar. Malum akşam üzeri ve tam yemek saati. Evdekiler yemek bekliyor benden.

2 yorum:

Yelda dedi ki...

Canım güle güle kullan hediyeni

Link verme olayına gelinde
yazılarını hazırlarken yazdığın kelimeyi Mesela 'Ebru' yazdın değilmi o kelimeyi işaretleyip resim eklediğin panelin orda zincir halkası var 'bağlantı' ona tıklıyorsun hangi bloga veya siteye yönlendirmek istiyorsan yazıyorsun o kelimeye tıklanınca yazında oraya yönleniyor
Bilmem anlatabildim mi
Eşin A. yada çok geçmiş olsun canım

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Öncelikle tekrar geçmiş olsun, eşinin eve dönmesine çok sevindim.. Hediyelerini de güle güle kullan.. Makine ile ilgili bir problem yüzünden ben de senin hediyelerini henüz yayınlayamadım, ama örtünü ütüledim, salonda masamda duruyor.. Çok da şık oldu, fotoğraftan da görürsün zaten :)