12 Ağustos 2009 Çarşamba

YEMEK YARIŞMASI

Herkese merhaba. Günler su gibi akıp geçiyor ve ben bir türlü yetişemiyorum bu hıza.Bir bakıyorum haftanın başı; bir bakmışım hafta sonu gelmiş. Bir hafta nasıl gelmiş geçmiş anlayamıyorum.
Davet soframın tarifleri sırada bekliyor ama bir türlü ekleyemedim.İnşallah hallederim. Benim asıl bahsetmek istediğim Tamek Mutfak Keyfinin düzenlemiş olduğu yemek yarışması. Geçen hafta bir mail aldım. Benden iletişim numaralarımı istemişler bende verdim. Pazartesi beni aradılar. Tamek Mutfak Keyfi yemek yarışmasına katılıp katılamayacağımı sordular. Ben de hiç düşünmeden kabul ettim. Benim için hoş bir süpriz oldu. Hiç beklemiyordum beni de bir yarışma için arayacaklarını. Yarışma 15 Ağustos 2009-20 Ağustos 2009 tarihleri arasında olacak.Finale kalan 5 yarışması Ekim ayında ünlü aşçıların önünde yemeğini yapacak. Yarışmaya sadece tarif ile ya da resim ve video ile katılınabilir. İlgilenen arkadaşların Tamek Mutfak Keyfi sitesinden detaylı bilgiyi edinebilir.
Ben şimdiden düşünmeye başladım bile; ne yapsam diye.
Şimdilik benden bu kadar. Tariflerimle en kısa sürede döneceğim.
Sizlerin desteklerini ve oylarınızı bekliyorum arkadaşlar.

8 yorum:

hdidem95 dedi ki...

eh hadi bakalım arkandayız canım sonuna dek haberdar et bizleri öptüm sevgiler

Unknown dedi ki...

birincilik bekliyoruz sende.

ebru dedi ki...

Ay çok teşekkür ederim arkadaşlar.İnşallah;kısmet artık.
Ama beni şimdiden heyecan sardı.

Yelda dedi ki...

Hadi bakalım ebru göster marifetlerini
Kim tutar seni arkadaşım
Başarılar sana
ne yapacağına karar verdin mi?
yoksa yemeği onlar mı belirleyecek

ebru dedi ki...

Teşekkür ederim arkadaşım.Ne yapacağımıza kendimiz karar vereceğiz.Aklımda bir iki tarif var ama.Biliyorsun her zaman tekliflere ve önerilere açığız.Yardım bekliyorum ve ayrıca destek. :))

Tijen dedi ki...

Hadi hayırlısı. Bol şans!

Kübra dedi ki...

Ebrucum hadi bakalım sana kolay gelsin, elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim, bu arada benim kız 398 puanla bir yere giremedi, canımız biraz sıkkın , ama hakkında hayırlısı diyoruz, başarılar arkadaşım. Sevgiler...

birsence dedi ki...

Ramazanı-ı şerifiniz mübarek olsun.Yüce Allahım yaptığınız duaları ve hayırlarınızı geri çevirmesin..dualarda buluşmak üzere....