20 Ağustos 2009 Perşembe

TAMEK YEMEK YARIŞMASI

OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜ PASTASI. TARİFE EN KISA SÜREDE

YARIŞMA İÇİN YAPTIĞIM YEMEK
TAMEK HEDİYELERİM.


Hep diyorum bu sefer blogumu ihmal etmiyeceğim diye ama bir türlü sözümde duramıyorum. Araya bir şeyler giriyor. Tamek yemek yarışması için aradıklarında büyük bir heyecana kapılmıştım. Hemen neler yapacağımı düşünmeye başlamıştım. Fakat araya giren işlerden dolayı bir ara keşke kabul etmesemiydim diye düşündüm. Neyse ki dün akşam yemeğimi yapıp yayınladım. Tamekten hediyelerim de dün geldi. Diğer blogcu arkadaşlarımın dediği gibi bir kolinin içinde pembe ve kırmızı tüller içinde hediyeler ve davetiyem. Bu arada kendilerine çok teşekkür ediyorum. Eve gelir gelmez akşam yemeği yemeden hemen yarışma yemeğimi hazırladım ve yayınladım; çocuklar başımda acıktık diye söyleniyorlar. Ama ben azimle ilk önce yemeğimi hazırladım.
Benim yarışma yemeğim Köfteli Kürdanlı Patlıcan Kebabı. Hadi sevgili arkadaşlarım artık sıra sizde. Oylarınızı bekliyorum.
Geçen hafta içinde sevgili oğlumun doğum gününü kutladık.Doğum günü için özel bi şeyler hazırlayamadım.Sadece pasta yapabildim.Ama önemli olan bir arada olmak ve oğlumun bir yaş daha büyüdüğünü görmekti.
3 aylar geldi ramazana 2 ay var derken Allah cc. izni ile bir Ramazan-ı Şerif daha geldi.Allahım hayırlısı ve sağlık ile oruçlarımızı tutmak nasip etsin.Herkesin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun.

6 yorum:

hdidem95 dedi ki...

canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun güzel günlere büyüsün inşallah buarada destekcinim hayırlı ramazanlar güzelim öptüm sevgiler

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Oğlunun doğum günü kutlu olsun. Rabbim hayırlı yaş bereketi versin.

Patlıcan kebap da pek nefis görünüyor, başarılar canım..

ebru dedi ki...

Sevgili Didemcim ve Sevgili Papatyam çok teşekkür ederim. Yarışma için birbirimizin desteğine ihtiyacımız var.

Yelda dedi ki...

Ben nasıl atladım Hamdinin doğum gününü canım ya
Sağlıklı mutlu uzun bir ömür diliyorum

Yemeği bitirmişin rahatlamışındır biraz. hediyelerin çok güzel miş
Ramazanlıkta olmuş bir bakıma

Hayırlı ramazanlar arkadaşım
Çok Öpüyorum
Başarılar

ebru dedi ki...

Yeldacım çok teşekkür ederim arkadaşım Düşünmen bile yeter.Evet hediyeler güzel.Eh artık sıra sizde hep destek tam destek :))

Sevil Şahin dedi ki...

BU ARDA BALIM OGLUŞUNUN DOGUM GUNU KUTLU OLSUN